Vrijwilligers gezocht!

Concert
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Social media sharing

Beste vrienden van d’Academie podium

Langs deze weg willen wij een warme oproep lanceren tot helpende handen bij de verschillende activiteiten van onze academie.

Heb je je altijd afgevraagd hoe het er aan toe gaat achter de schermen van het Nieuwjaarsconcert, de dansvoorstellingen en vele andere activiteiten en steek je zelf graag op vrijwillige basis een handje toe? Grijp dan nu je kans!

Wij zorgen op onze beurt voor een gezellige omgeving, een hapje en een drankje, een grote portie cultuur een heel wat dankbaarheid van onze leerlingen en docenten!

Een kleine vergoeding kan natuurlijk ook niet ontbreken.
Als vrijwilliger kunnen we je een forfaitaire vergoeding betalen ten bedrage van € 16,00 voor prestaties van vier uren of minder of € 32,00 voor prestaties van meer dan vier uren*.

(*Vrijwilligers moeten er zelf op toezien dat ze niet meer dan de wettelijk toegelaten maximale bedragen ontvangen als forfaitaire kostenvergoeding, € 35,41  per dag en € 1.416,16 per jaar, voor inkomstenjaar 2021 (jaarlijkse indexatie). Deze maxima gelden per persoon, ongeacht voor hoeveel organisaties de vrijwilliger werkt.)

Interesse? Stuur dan nu een mailtje naar kristel.kinders@sint-niklaas.be

Hopelijk tot snel,
In d’Academie Podium!

dansmuziekwoord