Leerling in de kijker

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Social media sharing

Roemrijk nieuws uit de pianoklassen....

Noah Mol, leerling piano (4.3) van Bart Truyens, is toegelaten in het Conservatorium te Antwerpen nadat hij daar ingangsexamen deed, eind april.  Proficiat Noah!

Victoria De Roeck, leerlinge piano (4.3) van Isabelle Van Iseghem, is één van de 20 geselecteerde kandidaten voor de eerste editie van een internationale pianostage 'Piano LAB' te Alden Biesen in de maand juli.  Zij moest hiervoor een audiovisuele opname doorsturen.  Proficiat Victoria!

Twee bijzondere leerlingen die zich reeds heel hun jonge leven, naast hun studies aan de dagschool, hebben gewijd aan de piano....Hun prestatie getuigt van een niet aflatende dagelijkse inzet en een onvermoeid doorzettingsvermogen. Twee boegbeelden voor onze academie...

Maar ook de dansafdeling heeft nieuws!

Een oud-leerling dans Fien Straetmans, afgestudeerd in 2016, heeft deelgenomen aan de tentoonstelling Oudemeesters_Jongemensen in de Salons voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas:
Jongeren exploreren schilderijen uit de 17de eeuw; 12 studenten en jonge kunstenaars hebben hun werk tentoongesteld waarvoor ze inspiratie haalden uit eeuwenoude schilderijen. 

Fien heeft zich voor haar solo choreografie laten inspireren door de krakende vloer van de Salons en een schilderij uit de tentoonstelling. 

Proficiat Fien! Het is fijn te weten dat afgestudeerde leerlingen nog steeds ‘dans'geprikkeld zijn en met hun opleiding iets volbrengen.

dansmuziekwoord