Komende activiteiten van de DANSafdeling

Concert
Gratis
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Social media sharing

“Soms kan een klein dansje van heel grote waarde zijn,
soms voelt een klein dansje voor iemand super fijn.
Dus geef zo af en toe zo’n klein dansje aan anderen,
dat zal misschien de wereld ook positief veranderen”

We houden van groots maar doen het voorlopig nog even klein… Vermits grote projecten nog even niet mogen, serveren we toch een portie kleine dansjes voor een select publiek van naaste familieleden. 

Onze komende kleine dansjes:

Vrijdag 10 december  / Volwassenen Dans Repertoire en Improvisatie
Op vrijdag 10 december tonen onze Volwassenen Dans een selectie van hun repertoire en improvisatie waar zij gedurende het eerste trimester aan gewerkt hebben. 
Dit gaat door in dansstudio 68 van de academie van 19u30 tot 20u.

Zaterdag 18 december  / Open Lessen Dansinitiatie
Op zaterdag 18 december tonen onze dansers en danseressen van de 1ste graad (hoofdschool) hun eerste danspassen aan hun ouders, zusjes en/of broertjes  Je zal versteld staan hoe onze jongste dansertjes hen groots zullen inpakken met hun danskunst! Juf Kate heet de naaste familieleden alvast van harte welkom. Dit gaat door in dansstudio 67 van de academie.
1.1A: 09u00 tot 09u40 / 1.1B: 10u00 tot 10u40 / 1.1C: 13u15 tot 13u55
1.2A: 11u00 tot 11u40 / 1.2B: 12u00 tot 12u40 / 1.2C: 14u15 tot 14u55

Winterdansjes 2de graad
Onze dansleerlingen 2de graad dansen en tonen in kleine groepjes hun winterdansje. De planning en organisatie hiervan is nog volop aan de gang. De leerlingen en hun naaste familieleden krijgen spoedig alle informatie. 

Opgelet: mogen wij vragen aan het selecte publiek om de corona-maatregelen te respecteren: afstand houden en het dragen van een mondmasker is verplicht.
Indien nodig worden eventuele bijkomende maatregelen later nog gecommuniceerd. Enkel naaste familieleden kunnen deze kleine dans- activiteiten bijwonen.

 

tutu
dansmuziekwoord