Tine Truwant en Trosduif, Ontbijtconcert
Tine Truwant en Trosduif, Ontbijtconcert

Tine Truwant en Trosduif, Ontbijtconcert

31 maart van
Stekene, Amelberga
Concert

Een ochtend om al de zintuigen aan te scherpen… smullen van een luxe ontbijtbuffet en daarna genieten van Tine Truwant & Trosduif. Met soms lieve, soms donkere luisterliedjes blazen zij de Nederlandse taal nieuw leven in.

Social media sharing

Voor de tweede maal pakt de d' Academie Podium van Stekene uit met een meesterlijk ontbijtconcert.
Het wordt een ochtend om al de zintuigen aan te scherpen. Kom eerst smullen van een luxe ontbijtbuffet. Daarna kan u genieten van het unieke concert van Tine Truwant en Trosduif.
Op zekere dag besloot Tine Truwant in de derde persoon over zichzelf te schrijven. In een klein lettertype. Omdat kleine liedjes niet altijd geboren worden om groot te worden. Omdat het tijd werd dat ze uit zichzelf brak. 

Lees. Luister. Snak.

Tine Truwant & Trosduif is de groep rond tekstschrijfster en frontvrouw Tine Truwant. Eerder speelde zij bij De Zwarte Komedie, was zij te zien in musicals als ‘De zusjes Kriegel’ en ‘Oliver!’ en schreef zij voor Hannelore Bedert.
Trosduif is een vogel met vier gezichten: Ilse Stroobant (piano), Ine Kuypers (altviool), Rimbert Haché (drums, percussie) en Wouter Schillebeeckx (basgitaar) steken de schwung in de arrangementen.
Met haar - soms lieve, soms donkere - luisterliedjes blazen Tine Truwant & Trosduif de Nederlandse taal nieuw leven in. Van vederlicht tot vliegensvlug.

Let op! Reserveren is verplicht en kan t.e.m. 17 maart 2018.

Stekene, Amelberga

Start ontbijt
Aanvang concert
dansmuziekwoord