graaf itti

Jeugdboekenmaand Online | Graaf Itti

26 maart
Festival
Gratis
Lezing
Met kinderen
Theater

Er was eens, in een land hier ver vandaan, een koning. Maar in tegenstelling tot koningen in andere sprookjes, is dit geen oppermachtige, superrijke koning. Deze koning zit in zak en as: zijn schatkist is volledig leeg. (Uit: Graaf Itti)

Social media sharing

Op zaterdag 13 maart doen 10 enthousiastelingen van Lab Spreken & Spelen (leerlingen van juf Annelies De Wolf en juf Tine Truwant) mee aan GRAAF ITTI, een workshop in het kader van jeugdboekenmaand!

Het filmisch resultaat is ONLINE te zien op zaterdag 27 maart om 10 uur via de website en facebook van de Bib.

Graaf watte?
Graaf Itti!

Zet je schrap voor een Mega meta-avontuur met Graaf Itti, theater en accordeonmuziek in een hoofdrol.
Nelle De Maeyer - van Ziellabo Vannelle – nam een groepje jongeren een dag lang op sleeptouw in de wereld van improvisatietheater. Zij gingen aan de slag met taal, gevoelens, thema’s en personages uit het jeugdboek van Eef Rombaut. Elke De Meester improviseerde met haar favoriete instrument muziek op het toneel en jeugdauteur Eef Rombaut las voor. Het resultaat kan je online bekijken.

Graaf Itti is een ode aan de creativiteit en leert kinderen verschillende manieren om naar kunst te kijken.

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de Jeugdboekenmaand en wordt gerealiseerd i.s.m. Cultuurtuin WAAS, bvba Hercules en leerlingen d'Academie Podium van Sint-Niklaas. Met medewerking van de Vlaamse overheid.

Jeugdboekenmaand Online | Graaf Itti | Sint-Niklaas | UiT in Vlaanderen

dansmuziekwoord